Ingrediënten
Gezouten caramel - Melkchocolade Venezuela (45%):(suiker, cacaomassa , cacaoboter, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma) Witte chocolade (suiker, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma) room ( melk ), glucose, suiker, Achill Island zeezout.
Gianduja Hart
Melkchocolade Venezuela (45%): (suiker, cacaomassa, cacaoboter, Volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma) Witte chocolade (suiker, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma), hazelnootpasta : hazelnoot (100%), butterscotch (suiker, glucose, boter ( melk ).
Pure chocolade Peru (65%): Cacaomassa, suiker, cacaoboter, sojalecithine , natuurlijk vanille aroma), melkchocolade Venezuela (45%):(suiker, cacaomassa, cacaoboter, Volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma) witte chocolade (suiker, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma) room ( melk ), glucose, Baileys.
Tonkaboon
Melkchocolade Venezuela (45%):(suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma) witte chocolade (suiker, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanillearoma), room ( melk ), glucose, tonkaboon.
Vanille
Melkchocolade Venezuela (45%):(suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanille aroma), witte chocolade (suiker, volle melkpoeder , sojalecithine , natuurlijk vanille aroma), room ( melk ), glucose, natuurlijke vanille (vanillestokje), zout. Kleur: Rood, Groen Wit en Zwart.