Met meer dan 20 jaar ervaring in de Chocoladewereld, durven wij inmiddels te zeggen echte chocolade experts te zijn.

"Van hoge kwaliteit chocolade geniet je langer!"

Met Van Velze's chocolade geniet je langer en geeft je altijd een goed gevoel cadeau. Alleen al van de geur van onze chocolade worden de meeste mensen gelukkig! En omdat wij geen boter of extra suiker toevoegen aan onze bonbons en truffels, blijft de smaak "puur", proeft u de echte chocolade en geniet u daar langer van.

We vertellen u graag in 4 punten waarin Van Velze's het verschil voor u maakt:

  1. Je geniet langer
  2. Super vers chocolade, speciaal voor jou gemaakt
  3. Wij verpakken uw chocolade graag persoonlijk in
  4. Wij verzenden door heel Nederland en regelen dit graag voor u

1. Je geniet langer
Van onze hoge kwaliteit chocolade geniet je langer. En geeft u het cadeau, dan laat u zien/voelen en proeven dat u net dat beetje meer voor ze gedaan hebt.

Wij gebruiken alleen chocolade welke superieur zijn in smaak en aroma . met een cacaogehalte vanaf 65% tot 80% cacao (pure chocolade).

Om het Kaf van het koren te scheiden gebruiken wij zonder "Forastero" cacao. Dit is het meest krachtige cacaoras dat weinig aroma heeft en waarvan de smaak lager is. In plaats daarvan gebruiken wij alleen duurzaam verbouwde “Criollo”cacao en "Trinitario"cacao die superieur zijn in smaak en aroma.
Dat verschil proef je!

2. Super vers chocolade, speciaal voor jou gemaakt
Omdat wij onze bonbons en truffels in kleinere hoeveelheden van op bestelling voor u maken, ontvangen uw chocolade altijd super vers, en dat smaakt lekkerder! Omdat wij onze chocolade super vers afleveren, geven we u bij aflevering een versheidsgarantie van minimaal 3 weken.

3. Persoonlijk samengesteld

Een persoonlijk cadeau wordt vaak extra gewaardeerd. Wij pakken daarom graag uw chocolade persoonlijk en u kunt altijd een persoonlijke boodschap aan uw chocolade toevoegen, via de tekstbalk "kaartje erbij?" bij het product (gratis). Ook kunt u zelf uw bonbon smaken kiezen en deze doorgeven via de "opmerkingen box" in de winkelwagen.

 

4. Verzenden

Wij verzenden wij uw chocolade graag naar u toe. Pakketten tot 10 kg verzending wij door heel Nederland (voor €6,95) En brievenbuspakketjes verzending wij voor €4,95 per adres (in Nederland). 

 

Bent u enthousiast geworden?
Wij kijken er naar uit u heerlijke chocolade te verzenden!

Bekijk hieronder onze producten:

Bekijk onze Kerstcollectie

Bekijk onze Nieuwjaarscollectie

Bekijk onze 'Signature' Collectie

Bekijk onze Donkere Chocolade Collectie

Bekijk onze Alcoholvrije Collectie

 

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via:
Telefoon 020 337125 E-mail info@vanvelzes.com.
Of stuur ons een bericht via ons Contactformulier

Nieuwsbrief

Een korte zin die beschrijft wat iemand ontvangt als hij zich abonneert