Na ontvangst van je bestelling zorgen we er voor dat deze z.s.m. naar het door jou opgegeven adres verstuurd wordt. Tenzij je natuurlijk een specifieke verzenddatum hebt ingevuld (in de winkelwagen) tijdens het bestellen. En als je op werkdagen vóór 11:00 uur besteld, gaat het dezelfde dag op de post!*(P.S. uw verzenddatum is de datum waarop uw pakket bij ons vertrekt. Wij kunnen voor verzendingen via PostNL of via een andere vervoerders nooit de bezorgdatum garanderen.)

Bonbons- & truffels smaken/doosjes die tijdelijk niet voorradig zijn, zullen vervangen worden voor vergelijkbare producten/smaken uit ons assortiment. Mocht het pakket door ons, niet op tijd verzonden kunnen worden, dan geven we z.s.m. de eerst volgende verzenddatum door, per email of telefoon. Vul a.u.b. één bezorgadres in per bestelling of neem contact met ons op.

* Tijdens de drukkere periode (zoals valentijn, pasen  en de feestdagen) kan het zijn dat het versturen van je pakket iets langer duurt dan gebruikelijk. We vragen voor je begrip en doen er alles aan om je bestelling z.s.m. bezorgd te hebben. 

Factuur: Omdat onze chocolade vaak als cadeau besteld wordt, versturen wij nooit de factuur mee met uw bestelling. Deze ontvangt je via het email adres die je opgeeft tijdens het bestel proces. 

ZOMER: Bonbons, truffels en andere chocolade, wordt alleen verstuurd als de temperatuur onder de 22°C blijft.

 

Verzendkosten Nederland

Vanaf €4,95
(incl. Track&Trace)

Brievenbuspakket*
Uw bestelling binnen Nederland die door de brievenbus past zal verstuurd worden als PostNL brievenbuspakketje. Heel handig, want dan hoeft jij (of de ontvanger) dus niet thuis te zijn om de chocolade in ontvangst te nemen, omdat die gewoon in of door de brievenbus valt. De kosten voor verzending bedragen € 4,95 per bezorgadres binnen Nederland. Bestel je meerdere chocolades voor verschillende adressen, dan betaal je per adres € 4,95 voor afhandeling & verzending. Bestel je meerdere chocolades voor naar 1 adres dan zal je bestelling (indien hij te groot wordt voor de brievenbus) verstuurd worden als pakket. 

Pakketpost*
Wij versturen voor u uw pakket binnen Nederland, al vanaf €6,95. Uw pakket van maximaal 20 kg (óf 80x50x35cm) zal verstuurd worden met PostNL of de DHL bezorgdienst (internationaal). 

*PostNL bezorgt in 95% van de gevallen de volgende werkdag. Het is echter dus mogelijk dat de door jou bestelde chocolade er langer over doet om jouw brievenbus (of de brievenbus van de ontvanger) te vinden. Hier hebben wij, hoe graag we het ook zouden willen, helaas geen invloed op, sorry! Wij kunnen daarom helaas geen 100% garantie geven wanneer u het pakketje in huis heeft. Het is verstandig indien het bezorg moment cruciaal is, hier rekening mee te houden bij het kiezen van jouw verzenddatum.

  

Verzendkosten Internationaal

Vanaf €12.00
(incl. Track & Trace)

Uw internationale bestelling zal verstuurd worden met DHL-ParcelPost international. We versturen al vanaf €12.00 naar het buitenland. We verdelen onze verzending in 3 zones:

Zone 1: West Europa (vanaf €12.00) 
Zone 2: Rest van Europa (vanaf €18.00)
Zone 3: Wereldwijd (vanaf €26.00)

Retourneren

Uit hygienische en voedselveiligheidsoverwegingen kunt u geen voedingsproducten terugsturen. Indien een product onverhoopt beschadigd of niet met de gewenste kwaliteit is toegekomen neem a.u.b. contact met ons op via email: info@vanvelzes.com

Newsletter

Recieve our latest news special offers.