Met meer dan 20 jaar ervaring in de Chocolade wereld, durven wij inmiddels te zeggen echte chocolade experts te zijn.

 "Van hoge kwaliteit chocolade geniet u langer!"  

Met Van Velze's chocolade geniet u langer en geeft u altijd een goed gevoel cadeau. Alleen al van de geur van onze chocolade worden de meeste mensen gelukkig! En omdat wij geen boter of extra suiker toevoegen aan onze bonbons en truffels, blijft de smaak "puur", proeft u echt de chocolade en daar geniet u langer van. 

We vertellen u graag in 4 punten waarin Van Velze's het verschil maakt voor u: 

  1. U geniet u langer
  2. Super vers chocolade, speciaal voor u gemaakt
  3. We verpakken uw chocolade graag persoonlijk in
  4. Wij verzenden door heel Nederland en regelen dit graag voor u

1. U geniet langer
Van onze hoge kwaliteit chocolade geniet u langer. En geeft u het cadeau, dan laat u zien/voelen en proeven dat u net dat beetje meer voor ze gedaan hebt.

Wij gebruiken alleen chocolade welke superier zijn in smaak en aroma. met een cacaogehalte vanaf 65% tot 80% cacao (pure chocolade).

Om het Kaf van het koren te scheiden gebruiken wij géén "Forastero" cacao. Dit is het meest voorkomende cacaoras die weinig aroma heeft en waarvan de smaak vlakker is. In plaats daarvan gebruiken wij alleen duurzaam verbouwde “Criollo”cacao en "Trinitario"cacao welke superieur zijn in smaak en aroma. 
Dat verschil proef je! 

2. Super vers chocolade, speciaal voor u gemaakt
Omdat wij onze bonbons en truffels in kleinere hoeveelheden of op bestelling voor u maken, ontvangt u uw chocolade altijd super vers, en dat smaakt lekkerder! Doordat wij onze chocolade super vers afleveren, geven we u bij aflevering een versheidsgarantie van minimaal 3 weken.

3. Persoonlijk verpakt

Een persoonlijk cadeau wordt vaak extra gewaardeerd. Wij pakken daarom graag uw chocolade persoonlijk in en u kunt altijd een persoonlijk boodschap aan uw chocolade toevoegen, via de tekstbalk "kaartje erbij?" bij het product (gratis). Ook kunt u zelf uw bonbon smaken kiezen en deze doorgeven via de "opmerkingen box" in de winkelwagen. 

 

 4. Verzenden 

Wij versturen wij uw chocolade graag naar u toe. Pakketten tot 10 kg versturen wij door heel Nederland (voor €6.95) En brievenbuspakketjes versturen we voor €4.95 per adres (in Nederland).

 

Bent u enthousiast geworden? 
Wij kijken er naar uit u heerlijke chocolade te versturen!

Bekijk hieronder onze producten:

Bekijk onze Kerst Collectie

Bekijk onze Nieuwjaar Collectie

Bekijk onze 'Signature' Collectie

Bekijk onze Donkere Chocolade Collectie

Bekijk onze Alcoholvrij Collectie

 

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons via:
Telefoon 020 337125  Email  info@vanvelzes.com. 
Of stuur ons een  bericht via ons Contactformulier

Newsletter

Recieve our latest news special offers.